brynzove-brambory-352x198.jpg

Brynzové brambory se slaninou

Brambory oloupejte, umyjte, osušte a podélně překrojte na poloviny. Pekáček nebo plech vyložte pečicím papírem, nasypte na něj brambory, pokapejte je olejem, posypte lžičkou kmínu a solí. Promíchejte, vložte do vyhřáté trouby a pečte 30 minut při 180 – 200 °C. Pak přidejte drobně...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist