Brynzová pomazánka s ředkvičkou
Nastrouháme ředkvičky na velmi jemno Přidáme brynzu a pomazánkové máslo Vše dohromady vyšleháme. Pravá brynza je již dost slaná a také chuťově výrazná, proto ji již není třeba solit ani kořenit. Brynzová pomazánka nejlépe chutná na čerstvém krajíci tmavého chleba, ale...
Miluju bryndzu a cokoliv z ní, takže i pomazánky.
Moc dobré.
Brynzová pomazánka je najlepšia s obyčajným maslom.
Brynzu mám rád. Určitě by mě chutnala brynzová pomazánka.
Brynzová pomazánka je chutná, ale nepridávala by som do nej pomazánkové maslo, ani reďkovku, lebo by zanikla chuť bryndze.
Brynzová pomazánka může být dobrá, vyzkouším ji
U nás by se také nechytala, brynzu moc nemusíme.
Pomazánka z brynzy je určitě dobrá. Ale u nás by neměla úspěch. Raději vyzkouším nějakou jinou.
brynzu miluju, takže výborná pomazánka
Brynzovou pomazánku vyzkouším. Brynzu máme momentálně v lednici,