brynzova-pomaznka.jpg

Brynzová pomazánka s ředkvičkou

Nastrouháme ředkvičky na velmi jemno Přidáme brynzu a pomazánkové máslo Vše dohromady vyšleháme. Pravá brynza je již dost slaná a také chuťově výrazná, proto ji již není třeba solit ani kořenit. Brynzová pomazánka nejlépe chutná na čerstvém krajíci tmavého chleba, ale...

Diskuze

10 komentářů

    l
    lidka2

    Miluju bryndzu a cokoliv z ní, takže i pomazánky.

    nova2

    Moc dobré.

    j
    jankac

    Brynzová pomazánka je najlepšia s obyčajným maslom.

    s
    Stendy

    Brynzu mám rád. Určitě by mě chutnala brynzová pomazánka.

    j
    jankac

    Brynzová pomazánka je chutná, ale nepridávala by som do nej pomazánkové maslo, ani reďkovku, lebo by zanikla chuť bryndze.

    l
    lucik21

    Brynzová pomazánka může být dobrá, vyzkouším ji

    l
    ladouch

    U nás by se také nechytala, brynzu moc nemusíme.

    v
    viki11

    Pomazánka z brynzy je určitě dobrá. Ale u nás by neměla úspěch. Raději vyzkouším nějakou jinou.

    g
    glady

    brynzu miluju, takže výborná pomazánka

    b
    Bobina1

    Brynzovou pomazánku vyzkouším. Brynzu máme momentálně v lednici,

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist