brynzova-pomazanka.jpg

Brynzová pomazánka s pažitkou

Cibuli pokrájíme na jemno a spolu s ostatními ingrediencemi vyšleháme na jemnou pěnu. V případě potřeby ještě přisolíme a na zjemnění můžeme použít trošku šlehačky.

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    bryndzu zbožňuju…vyzkpuším i tuto pomazánku

    m
    martinnatr

    nemám moc ráda brynzu, ale tohle bude výborné

    j
    jankac

    Do pravej slovenskej bryndzovej pomazánky sa nepridáva
    tvaroh ani horčica.

    d
    Daniela76

    Brynzová pomazánka může být dobrá.Určitě stojí za vyzkoušení.

    l
    lucik21

    brynzu míváme jen na halušky, ale pomazánku určitě zkusím

    b
    Bobina1

    Brynzu máme rádi. Určitě pomazánku ji vyzkouším.

    s
    slavuska

    Brynzu miluji, určitě zkusím

    l
    ladouch

    Bohužel u nás nemá nikdo bryndzu rád, já ano, na halušky si jí dávám vždycky.

    v
    viki11

    Jednoduchá pomazánka vždy přijde vhod.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist