brynzova-pomazanka-352x198.jpg

Brynzová pomazánka s pažitkou

Cibuli pokrájíme na jemno a spolu s ostatními ingrediencemi vyšleháme na jemnou pěnu. V případě potřeby ještě přisolíme a na zjemnění můžeme použít trošku šlehačky.

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    bryndzu zbožňuju…vyzkpuším i tuto pomazánku

    m
    martinnatr

    nemám moc ráda brynzu, ale tohle bude výborné

    j
    jankac

    Do pravej slovenskej bryndzovej pomazánky sa nepridáva
    tvaroh ani horčica.

    d
    Daniela76

    Brynzová pomazánka může být dobrá.Určitě stojí za vyzkoušení.

    l
    lucik21

    brynzu míváme jen na halušky, ale pomazánku určitě zkusím

    b
    Bobina1

    Brynzu máme rádi. Určitě pomazánku ji vyzkouším.

    s
    slavuska

    Brynzu miluji, určitě zkusím

    l
    ladouch

    Bohužel u nás nemá nikdo bryndzu rád, já ano, na halušky si jí dávám vždycky.

    v
    viki11

    Jednoduchá pomazánka vždy přijde vhod.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist