Brynzová pomazánka s pažitkou
Cibuli pokrájíme na jemno a spolu s ostatními ingrediencemi vyšleháme na jemnou pěnu. V případě potřeby ještě přisolíme a na zjemnění můžeme použít trošku šlehačky.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Cibuli pokrájíme na jemno a spolu s ostatními ingrediencemi vyšleháme na jemnou pěnu. V případě potřeby ještě přisolíme a na zjemnění můžeme použít trošku šlehačky.
bryndzu zbožňuju…vyzkpuším i tuto pomazánku
nemám moc ráda brynzu, ale tohle bude výborné
Do pravej slovenskej bryndzovej pomazánky sa nepridáva
tvaroh ani horčica.
Brynzová pomazánka může být dobrá.Určitě stojí za vyzkoušení.
brynzu míváme jen na halušky, ale pomazánku určitě zkusím
Brynzu máme rádi. Určitě pomazánku ji vyzkouším.
Brynzu miluji, určitě zkusím
Bohužel u nás nemá nikdo bryndzu rád, já ano, na halušky si jí dávám vždycky.
Jednoduchá pomazánka vždy přijde vhod.