Bryndza

1 fotografieČeská a světová kuchyně

Nikdy jste neochutnali brynzu? Pak nyní směle do toho…protože ta májová je prý nejlepší.

Diskuze

2 komentáře

    k
    krockovapavla

    Ble to je zrovna jídlo které úplně nenávidím a nesnáším.

    a
    agad

    Halušky s brynzou jsou skvělé. Naučila jsem se je právě v Rumunsku, ještě je tam dělají s čerstvým tvdrým tvarohem, ale ten jsem tu v obchodech ještě neobjevila.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist