Bruselské roštěnky se slaninou a česnekem

Omyté roštěnky naklepeme, po stranách nařízneme, obalíme v mouce, vložíme je na rozpálenou slaninu a opečeme. Pak přidáme nakrájenou cibuli, podusíme, přidáme nadrobno nakrájený česnek, pepř, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka; měkké maso vyndáme, šťávu  rozmixujeme a krátce povaříme; podávané roštěnky na talíři...

Diskuze

7 komentářů

    8
    88pacicka88

    Recept vypada pekne a lakave,urcite ho vyzkousim.

    x
    xxkouckaxx

    Bruselské roštěnky – dobře udělané roštěnky můžou být klidně z Prčic a budou skvělé !

    x
    xxkouckaxx

    jejda ! tak na tohle se mi vyloženě sbíhají sliny mńam !

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    k
    krockovapavla

    Zajímavý a opravdu tak výborný receptík.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist