Broskvový koláč

Suroviny

polohrubá mouka
1 hrnek
broskve
cukr
1 hrnek
mléko
1 hrnek
olej
1/2 hrnku
vejce
1 ks
kypřící prášek
1/2 balíčku
strouhanka
20 g

Postup přípravy:

Hrubou, polohrubou mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme, přidáme vejce, mléko, olej a umícháme těsto. Broskve rozkrojíme na půlky a každou půlku pokrájíme na měsíčky. Těsto vlijeme do koláčové formy (vymazané tukem a vysypané) nebo na menší plech a poklademe měsíčky broskví a posypeme lehce vanilkovým cukrem a strouhankou. Vložíme do předehřáté trouby a pomalu pečeme.

     

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist