Broskvový koláč

Suroviny

polohrubá mouka
1 hrnek
broskve
cukr
1 hrnek
mléko
1 hrnek
olej
1/2 hrnku
vejce
1 ks
kypřící prášek
1/2 balíčku
strouhanka
20 g

Postup přípravy:

Hrubou, polohrubou mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme, přidáme vejce, mléko, olej a umícháme těsto. Broskve rozkrojíme na půlky a každou půlku pokrájíme na měsíčky. Těsto vlijeme do koláčové formy (vymazané tukem a vysypané) nebo na menší plech a poklademe měsíčky broskví a posypeme lehce vanilkovým cukrem a strouhankou. Vložíme do předehřáté trouby a pomalu pečeme.

     

Hodnocení

4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist