Broskvový koláč s drobenkou

Suroviny

polohrubá mouka

1/2 kg

kvasnice

cukr krystal

8 dkg

roztavený máslo

5 dkg

žloutek

2 ks

sůl

vlažné mléko

1/4 l

hrubá mouka

máslo

kompotované broskve

tvaroh

Postup přípravy:

Těsto: 1/2 kg polohrubé mouky, kvasnice, 8 dkg cukru krystal, 5 dkg roztaveného másla, 2 žloutky, sůl, 1/4 l vlažného mléka

Drobenka: hrubá mouka, cukr krystal, máslo

Náplň: kompotované broskve, tvaroh

Ze surovin na těsto zaděláme kynuté těsto a necháme kynout. Když je vykynuté, rozetřeme ho na vyšší a vymazaný plech. Těsto potřeme tvarohem, který jsme umíchali s cukrem a vanilkovým cukrem. Na to poklademe broskve nakrájené na kostičky. To celé posypeme drobenkou a dáme upéct.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.2.2016 2:17| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist