Broskve v brandy
Broskve omyjeme, oloupeme, rozpůlíme, pecku vyjmeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem a naplníme do skleniček. Vše zalijeme brandy tak, aby byly broskve potopené.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Broskve omyjeme, oloupeme, rozpůlíme, pecku vyjmeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem a naplníme do skleniček. Vše zalijeme brandy tak, aby byly broskve potopené.
Broskve v brandy musí být dobré na skvělou párty.
Opilé broskvičky nám přijdou v chladných zimních večerech určitě vhod – tak s tím souhlasím !
Tak to musím určite vyskušat, velmi zaujímavé
Opilé broskvičky jsou skvělé a dají se udělat i ze zavařených – nejsou tak dobré jako čerstvé , ale dá se to !
podobnou alkoholickou bombu děláváme z rumu a ovoce
Toto jídlo je opravdu výborné a luxusní.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
iha, tak toto by som skusila. aj ked nemam rada tvrde… len ja by som asi vyjedla broskynky a brandy by som nechala…
jéje ! to ale musí být dobrota – musím pár skleniček naložit na zimu !