brkolicova-pomazanka.jpg

Brokolicová pomazánka s nivou a lučinou

Pokud nemáme předem připravenou vařenou brokolici, nevadí. Necháme ji vařit do křupava, aby se nám úplně nerozvařila. Pomazánka by poté vypadala spíše kašovitě. Potřebujeme jí zachovat tvar a načechranost. V misce si vidličkou rozmačkáme brokolici se sýrem a dochutíme solí společně s pepřem...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Brokolicovú pomazánku som ešte nerobila a ani nejedla, ale môže byť chutná.

    Cipísek

    Nezdá se mi přiložený obrázek, to vypadá spíše jako guacamole…

    b
    Božena Brázdilová

    Brokolicová pomazánka s nivou a lučinou mohla bych pomazánku vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist