Brněnský řízek se šunkou a hráškem

Náplň: Na pánvi rozehřejeme máslo, pokrájenou šunku a necháme prohřát. Pak přidáme sterilovaný okapaný hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout. Vepřovou kýtu nakrájíme na 4 řízky, které opatrně naklepeme, osolíme, a naplníme. Po naplnění přeložíme jako taštičky, okraje paličkou sklepneme, obalíme a smažíme zvolna...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Brněnský řízek vypadá opravdu dost dobře , možná zkusím

    k
    krockovapavla

    Brněnský řízek je proslulý a vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    jsem kousek od Brna , ale tuhle dobrotu vůbec neznám – musím zkusit !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist