Brněnský řízek se šunkou a hráškem

Řízky rozklepeme do tenka a osolíme.Na pánvi si na másle opečeme šunku nakrájenou na kostičky, přidáme hrášek a rozšlehaná vejce a uděláme kyprá míchaná vejce. Tuto směs klademe na polovinu řízku – přiklopíme druhou půlkou a sklepneme nebo můžeme spíchnout párátkem. Poté řízky...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    obměna české klasiky, vhodná třeba na sváteční nedělní oběd – vypadá to zajímavě

    e
    evik56

    Plněnou kapsu jsem dělala s kuřecím masem a s jinou náplní.Věřím,že Brněnský řízek chutná dobře.

    a
    adka123

    mam rada na vsetky sposoby aj cela nasa rodina.Takze novy recept urcite ulozim a vyskusam

    b
    brontik

    jsme to a výborný jídlo

    p
    pavlinamaku

    Moc výborný a chutnalo celé rodině

    a
    aknela11

    jsem, ale bylo mi řečeno – klasika je klasika. Škoda, mně chutnal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist