Brněnský řízek se šunkou a hráškem
Řízky rozklepeme do tenka a osolíme.Na pánvi si na másle opečeme šunku nakrájenou na kostičky, přidáme hrášek a rozšlehaná vejce a uděláme kyprá míchaná vejce. Tuto směs klademe na polovinu řízku – přiklopíme druhou půlkou a sklepneme nebo můžeme spíchnout párátkem. Poté řízky...
obměna české klasiky, vhodná třeba na sváteční nedělní oběd – vypadá to zajímavě
Plněnou kapsu jsem dělala s kuřecím masem a s jinou náplní.Věřím,že Brněnský řízek chutná dobře.
mam rada na vsetky sposoby aj cela nasa rodina.Takze novy recept urcite ulozim a vyskusam
jsme to a výborný jídlo
Moc výborný a chutnalo celé rodině
jsem, ale bylo mi řečeno – klasika je klasika. Škoda, mně chutnal.