brambory-zapecene-ve-smetane-352x198.jpg

Brambory zapečené ve smetaně s vepřovým masem

Kotlety nakrájejte na tenčí plátky, osolte a opepřete. Narovnejte je na dno pekáčku nebo zapékací mísy. Syrové brambory oloupejte, nakrájejte na plátky asi 2, 5 cm silné, promíchejte je s troškou soli a rozložte na maso až pod okraj nádoby (podle počtu...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist