Brambory s bešamelem a vejci

Připravíme si jíšku z másla a mouky, zalejeme mlékem s rozkvedlanou zakysankou, přidáme veškeré koření a důkladně za stálého míchání provaříme. Tohle je tzv. bešamel. Brambory oloupeme, vejce oloupeme a obojí přes kolečko na brambory prolisujeme do omáčky tak, jako když děláme brambory na bramborový...

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    nezdravé, ale dobré – tak tohle se mi moc líbí , musím vyzkoušet !

    d
    Daimon

    to zní moc dobře, určitě vyzkouším – díky za recept 🙂

    d
    Daimon

    to zní moc dobře, určitě vyzkouším – díky za recept 🙂

    Viky17

    Omáčka zvaná „hodolanská“ – zajímavý receptík, dobrý tip na oběd nabo večeři, určitě vyzkouším :-))))))

    z
    zdenkar

    Může být dobrá, zejména k rybám, taky dělám, ale trochu jinak.

    s
    soffie

    doporučuju, já jí vařívala i 4 litrový hrnec…dnes už jen dvoulitrový pro dva lidi..:o)))

    l
    ladouch

    Kam na ty nápady chodíte, už na to mám chuť jen jsem to přečetla.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to dobře ! jaképak nezdravé – to by jsme asi nesměli jíst nic !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist