brambory-na-kyselo.jpg

Brambory nakyselo s koprem

Na rozpuštěném másle podusíme ve vlastní šťávě brambory nakrájené na kolečka s kmínem a solí. Pak zalijeme vodou a při občasném míchání uvaříme doměkka. Přilijeme zakysanou smetanu a zahustíme jíškou. Dochutíme octem a přidáme lžíci čestvého nasekaného kopru.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Brambory nakyselo s koprem sú rýchlo pripravené,

    l
    lidka2

    Tohle jsem ještě nejedla, ale vypadá to dobře a kopr máme rádi, takže recept vyzkouším. Díky.

    l
    ladouch

    Možná to někomu chutná, ale já bych si je nedala.

    Viky17

    Brambory nakyselo s koprem – ty jsem ještě nejedla, ale jen když už uvidím název receptu sbíhají se mi sliny, protože brambory mám ráda na všechny způsoby a kopr do nich také přidávám.

    l
    lucik21

    Brambory nakyselo s koprem mě vůbec nelákají

    b
    Bobina1

    Brambory nakyselo s koprem jsem ještě nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist