brambory-s-bylinkovou-omackou-352x198.jpg

Brambory s lehkou bylinkovou omáčkou

Vejce uvařte na tvrdo. Brambory uvařte ve slupce a uchovejte na teplém místě. V hrnci ohřejte mléko a rozpusťte v něm tavené sýry, přiveďte k varu a zahustěte moukou rozšlehanou v trošce mléka. Za stálého míchání 5 minut povařte. Přidejte nasekané bylinky, dochuťte solí, pepřem a zjemněte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist