Bramborovo-kedlubnové placky

Suroviny

brambory
1/2 kg
kedlubny
1/2 kg
cibule
1 ks
vejce
1 ks
hladká mouka
1 PL
sůl
olej
kysaná smetana
4 dcl
uzený tvrdý sýr nebo brynza
200 g

Postup přípravy:

Brambory a kedlubny nastrouháme na hrubém struhadle a s moukou, solí, na drobno nasekanou cibulí a vejcem dobře promícháme.

Na pánvi opékáme silnější placky takto: Upečeme z jedné strany, otočíme, rozetřeme na ni 2-3 lžíce smetanové směsi (podle velikosti placky) a dopečeme. Ihned podáváme.

Smetanová směs: do smetany nastrouháme sýr nebo rozdrobíme brynzu a dobře rozmícháme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist