Bramborovo-kedlubnové placky

Suroviny

brambory

1/2 kg

kedlubny

1/2 kg

cibule

1 ks

vejce

1 ks

hladká mouka

1 PL

sůl

olej

kysaná smetana

4 dcl

uzený tvrdý sýr nebo brynza

200 g

Postup přípravy:

Brambory a kedlubny nastrouháme na hrubém struhadle a s moukou, solí, na drobno nasekanou cibulí a vejcem dobře promícháme.

Na pánvi opékáme silnější placky takto: Upečeme z jedné strany, otočíme, rozetřeme na ni 2-3 lžíce smetanové směsi (podle velikosti placky) a dopečeme. Ihned podáváme.

Smetanová směs: do smetany nastrouháme sýr nebo rozdrobíme brynzu a dobře rozmícháme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist