Bramborové škvarkové knedlíky

Vše zpracujeme dohromady, je-li těsto tuhé, přidáme trochu mléka, je-li řídké, přidáme krupici. Děláme menší knedlíčky, které vaříme asi 20 minut. Místo škvarků můžeme knedlíky plnit jemně nasekaným uzeným masem nebo mletým, tučnějším salámem. Sypeme osmaženou cibulkou a doplníme kysaným...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bramborové škvarkové knedlíky – tak ty bych si hned dala !

    l
    ladouch

    Skvělý tip, škvarky ty mi můžeme, určitě zkusím.

    k
    krockovapavla

    Sice trošku mastné ale moc dobré jídlo.

    m
    Marie1945

    Musí to být super..škvarky jsou moc dobré ..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist