bramborove-langose.jpg

Bramborové langoše se sýrem a kečupem

Všechny suroviny zpracujeme jako těsto a necháme nějakou dobu vykynout. Vytvořené plackové langoše pečeme na vyšší vrstvě tuku. Před podáváním potřeme utřeným česnekem se solí a pak nakonec ještě přidáme kečup a nastrouhaný sýr. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Langoše so zemiakmi som ešte nerobila, ale môžu byť výborné.

    Stanislava Nováková

    Rychlý a moc výborný recept.

    b
    Božena Brázdilová

    Bramborové jsem ještě nedělala.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Langoše si jednou za čas dám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist