bramborove-koblihy.jpg

Bramborové koblihy ovoněné rumem

Do vlažného mléka dáme cukr, kvasnice a necháme vykynout. Vykynuté přidáme do nastrouhaných, vařených prochladlých brambor, přidáme mouku, 2 žloutky, rum, sůl a vymícháme hladké těsto. Podle potřeby můžeme přidat mléko. Po půl hodině těsto přemícháme a ještě necháme kynout. Potom uděláme na...

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Zajímavý recept, možná by stál za vyzkoušení.

    j
    jankac

    Bramborové koblihy môžu byť chutné.

    nova2

    Bramborové koblihy vypadají moc dobře, hned bych ochutnala.

    b
    Božena Brázdilová

    Bramborové koblihy jsem ještě nedělala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist