Bramborová kyselá polévka

V hrnci v teplé místnosti necháme zkysnout čerstvé mléko (nikoliv trvanlivé). Optimální doba kysání je 2,5-3 dny. Zkysané mléko dáme na mírně teplou plotýnku a necháme v hrnci srazit a ztvarohovatět. Ve vodě se solí a kmínem uvaříme doměkka na kostičky nakrájené brambory. Jakmile brambory změknou,...

Diskuze

7 komentářů

    b
    Bobina1

    Bramboračku na kyselo jsem ještě nevařila.

    x
    xxkouckaxx

    bramboračka úplně jinak – ta musí být vždycky naprosto skvělá !

    k
    krockovapavla

    Ta kyselost je na této polévce vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    polévky máme rádi a tahle přijde vhod horká na podzim !

    k
    karkulkaa

    dík za tip

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist