Bramborák s uzeným a česnekovou omáčkou

Syrové brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a nastrouháme na jemném struhadle. Poté z nich odstraníme přebytečnou vodu a přelijeme je ohřátým mlékem. Přidáme vejce, mouku, na kostičky nakrájené uzené maso nebo šunku, majoránku a prolisovaný česnek. Opepříme a osolíme. Vše dobře promícháme. V lívanečníku na rozpáleném...

Diskuze

13 komentářů

    g
    glady

    Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Tradiční bramborák s příchutí uzeniny – to zní lákavě !

    k
    krockovapavla

    Recept vypadá opravdu dobře, už se mi sbíhají sliny.

    p
    pradlanka

    Bramboráky mám ráda.

    r
    roupicek1

    vypadá to moc dobře,určitě zkusíme taky

    l
    lenatrunda

    to může být dobré určitě vyzkouším

    b
    brontik

    tak to jsme ještě nejedly zkusíme to uvařit může to být dobré jídlo

    m
    miklis

    nemám ráda uzené, ale určitě to zkusím bez něj, s tou omáčkou musí být bramboráčky perfektní

    x
    xxkouckaxx

    paráda , česnek my můžeme ve velkém a tohle vypadá skvěle !

    a
    aknela11

    bramborák bych si dala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist