Bramborák s uzeným a česnekovou omáčkou
Syrové brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a nastrouháme na jemném struhadle. Poté z nich odstraníme přebytečnou vodu a přelijeme je ohřátým mlékem. Přidáme vejce, mouku, na kostičky nakrájené uzené maso nebo šunku, majoránku a prolisovaný česnek. Opepříme a osolíme. Vše dobře promícháme. V lívanečníku na rozpáleném...
Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.
Tradiční bramborák s příchutí uzeniny – to zní lákavě !
Recept vypadá opravdu dobře, už se mi sbíhají sliny.
Bramboráky mám ráda.
vypadá to moc dobře,určitě zkusíme taky
to může být dobré určitě vyzkouším
tak to jsme ještě nejedly zkusíme to uvařit může to být dobré jídlo
nemám ráda uzené, ale určitě to zkusím bez něj, s tou omáčkou musí být bramboráčky perfektní
paráda , česnek my můžeme ve velkém a tohle vypadá skvěle !
bramborák bych si dala