Bramborák bez brambor
Jemně nakrájené maso a cibuli smícháme se všemi ostatními surovinami. Přikryjeme a dáme na 24 hodin do lednice uležet. Druhý den na pánvi opékáme placky po obou stranách. Podáváme s bramborem nebo chlebem a obložíme zeleninou.
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Těstovinový salát s mozzarellou
2 hodiny středně těžké
Jemně nakrájené maso a cibuli smícháme se všemi ostatními surovinami. Přikryjeme a dáme na 24 hodin do lednice uležet. Druhý den na pánvi opékáme placky po obou stranách. Podáváme s bramborem nebo chlebem a obložíme zeleninou.
Recept znám pod jiným názvem, s podobnou přípravou. Dobrý.
Bramborák bez brambor – a co takhle řízek bez masa 🙂 ? to bude placaté čevabčiči !
taková jídla u nás doma milujeme , k tomu čerstvý chleba a je to lepší než v restauraci
Tento bramborák je opravdu moc chutný.
název je naprosto dokonalý a bude to určitě velká bašta
Bramborák bez masa jsou vlastně takové masové placičky. Nevím, proč bramborák, když těch surovin, co patří do bramboráku z brambor, tam moc není.