Bramborák bez brambor

Jemně nakrájené maso a cibuli smícháme se všemi ostatními surovinami. Přikryjeme a dáme na 24 hodin do lednice uležet. Druhý den na pánvi opékáme placky po obou stranách. Podáváme s bramborem nebo chlebem a obložíme zeleninou.

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Recept znám pod jiným názvem, s podobnou přípravou. Dobrý.

    x
    xxkouckaxx

    Bramborák bez brambor – a co takhle řízek bez masa 🙂 ? to bude placaté čevabčiči !

    x
    xxkouckaxx

    taková jídla u nás doma milujeme , k tomu čerstvý chleba a je to lepší než v restauraci

    k
    krockovapavla

    Tento bramborák je opravdu moc chutný.

    x
    xxkouckaxx

    název je naprosto dokonalý a bude to určitě velká bašta

    z
    Zuzana2403

    Bramborák bez masa jsou vlastně takové masové placičky. Nevím, proč bramborák, když těch surovin, co patří do bramboráku z brambor, tam moc není.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist