Bramboráčky s česnekem a uzeninou

Chléb namočíme do vody, necháme pořádně rozmočit. Zbude-li nějaká voda, slijeme ji. Přidáme ostatní suroviny, pořádně promícháme. Je-li těsto řídké, přidáme hl. mouku. Nakonec smažíme.

Diskuze

12 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    místo brambor dáme chléb – tohle musím určitě vyzkoušet !

    s
    stacyna

    levne jidlo a bude i chutnat skvěle ,taky to skusim tak udělat.

    Viky17

    Chlebové bramboráčky bych řekla jsou něco na způsob topinek, nevím jestli je to to pravé bezmasé jídlo, určitě chude chutné, ale smažené….

    r
    roupicek1

    tak tohle vypdá opravdu dobře,myslím že stojí za zkoušku

    s
    synapse

    nadpis mě zaujal, ale trochu zklamal…slovo bramboráček trochu ztrácí svůj význam :o)) napadá mě, jestli tento pokrm není moc suchý, když je v něm ten chléb…no, nejlépe osobně vyzkoušet, že. Ale asi z poloviční dávky.

    j
    jijina

    asi to nebude to pravé jako z brambor, ale vyzkoušet mohu

    a
    aknela11

    bramboráčky – skvělý nápad – určitě vyzkouším

    a
    aduja

    Určitě je to dobrý recept,jak konzumovat starý chleba a nevyhazovat jej.Já dělám topinky ve vajíčku,aby chleba ,který nikdo nechce nebyl v kontejneru

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to velice dobře , aspoň vím co udělat se starým chlebem

    i
    inakub

    Ted jsem je zrovna zkoušela, těsto bylo příšerně lepivé, chutově dobré,dala jsem tam dost uzeného ,tak rodina byla spokojena.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist