bramboracky-s-lososovym-tatarem-352x198.jpg

Bramboráčky s lososovým tatarem

Bramboráčky: 700 g brambor, 1 vejce, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, lžíce majoránky, 2 lžíce hladké mouky, tuk na smažení Tatar: 400 g lososa, 1 citrón, sůl, lžička drceného sečuánského pepře, 2 lžíce olivového oleje Brambory hrubě nastrouhejte, osolte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist