Bosáky s houbami a tymiánem

Na bosáky: 1-1,25 kg syrových brambor, 150 g vařených brambor, 1 vejce, 300 g hrubé mouky, sůl Omáčka: 1-2 cibule, 10 zrnek pepře, 2 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, tymián, 2 hrsti předem namočených hub, 2 dcl hovězího nebo...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bosáky s houbovou omáčkou – to by mohla být velká dobrota

    k
    krockovapavla

    Bohužel nemám vůbec ráda houby, takže ne.

    m
    miklis

    U nás se jim říká chlupaté knedlíky a já je mám ze všech nejradši :-). S houbama je to skvělá kombinace.

    h
    Hoja

    volila bych také jinou přílohu

    a
    aknela11

    ale já radši s jinou přílohou

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist