Borůvky ve vlastní šťávě

Čisté, okapané borůvky nasypeme do sklenic, prosypeme malým množstvím cukru, zavíčkujeme a sterilujeme 40 minut při 90 °C.

Diskuze

16 komentářů

    l
    lidka2

    Když už máme borůvky, pochutnáme si na nich s cukrem a se šlehačkou.

    x
    xxkouckaxx

    Borůvky ve vlastní šťávě – tohle musí být skvělá lahůdka !

    x
    xxkouckaxx

    borůvky jsem nejedla ani nepamatuji , u nás nerostou

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda borůvky na všechny možné způsoby.

    s
    svesticka1234

    Borůvky miluji. Teto recept musím vyzkoušet. Díky.

    e
    evik56

    Zavařené borůvky jsou moc dobré,jen vyrazit do lesa.

    z
    Zuzana2403

    Přesně takto je dělávala moje babi a jsou opravdu výborné. Vřele doporučuji.

    j
    josef7777

    Borůvky ve vlastní šťávě děláváme a hlavně už začínají dozrávat.

    c
    chicquita

    Mňam, borůvky miluju 🙂

    x
    xxkouckaxx

    borůvky jsou pro nás bohužel nedostupné , u nás nerostou a kupované jsou šíleně drahé

    a
    aknela11

    vlastní šťávě – to zní super, ale kdo je má sbírat.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist