Borůvky ve vlastní šťávě
Čisté, okapané borůvky nasypeme do sklenic, prosypeme malým množstvím cukru, zavíčkujeme a sterilujeme 40 minut při 90 °C.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Čisté, okapané borůvky nasypeme do sklenic, prosypeme malým množstvím cukru, zavíčkujeme a sterilujeme 40 minut při 90 °C.
Když už máme borůvky, pochutnáme si na nich s cukrem a se šlehačkou.
Borůvky ve vlastní šťávě – tohle musí být skvělá lahůdka !
borůvky jsem nejedla ani nepamatuji , u nás nerostou
Mám moc ráda borůvky na všechny možné způsoby.
Borůvky miluji. Teto recept musím vyzkoušet. Díky.
Zavařené borůvky jsou moc dobré,jen vyrazit do lesa.
Přesně takto je dělávala moje babi a jsou opravdu výborné. Vřele doporučuji.
Borůvky ve vlastní šťávě děláváme a hlavně už začínají dozrávat.
Mňam, borůvky miluju 🙂
borůvky jsou pro nás bohužel nedostupné , u nás nerostou a kupované jsou šíleně drahé
vlastní šťávě – to zní super, ale kdo je má sbírat.