borsc.jpg

Boršč se smetanou a zeleninou

Maso omyjte a vložte do hrnce se studenou vodou (asi 2 l). Přidejte rozkrojenou cibuli, bobkový list, nové koření, pepř, osolte a vařte zvolna asi 2 hodiny. Vepřové maso vyjměte dřív, aby se nerozvařilo. Potom vyndejte i hovězí, vývar přeceďte a vhoďte do něj...

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Naše oblíbená polévka, kterou vařím hlavně přes zimu. Výborná!

    j
    jankac

    Boršč se smetanou a zeleninou by som si dala, len keby mi ho niekto pripravil.

    b
    bobina1

    Boršč se smetanou a zeleninou nevařím, ale myslím, že by mě chutnal.

    nova2

    Boršč jsem jedla jen jednou – v restauraci a chutnal mě.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist