Boloňské špagety se sýrem

Suroviny

špagety
250 g
mleté maso
500 g
strouhaný sýr na posypání
olivový olej
1 PL
cibule
1 ks
nakrájená karotka
1/2 hrnku
česnek
3 stroužky
rajčatový protlak
1 PL
sůl
mletý pepř
sekaná rajčata
1/2 plechovky
bílé suché víno
1/2 hrnku

Postup přípravy:

1. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek a nakrájenou karotku, přidáme mleté maso a opékáme, až není maso růžové.

2. Přidáme rajčatový protlak, osolíme, opepříme, přidáme víno a sekaná rajčata i se šťávou a vaříme na mírném ohni za občasného zamíchání.

3. Špagety uvaříme podle návodu.

4. Boloňské maso podáváme na špagety a zdobíme strouhaným sýrem.

TIP:
Uvaříme-li si špagety s boloňským masem z dvojnásobné dávky, můžeme si část uložit v uzavřené krabici do lednice, kde nám spolehlivě vydrží týden.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2011 12:13| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist