bolonska-omacka.jpg

Boloňská omáčka

Bůček vyškvaříme na oleji stejným způsobem jako bychom dělali špek. Stačí pár kapek oleje, ať není omáčka příliš mastná. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, rovněž kořenovou zeleninu. Také mleté maso, které poprášíme mletou sladkou červenou paprikou. Krátce orestujeme. Rychle...

Diskuze

7 komentářů

    s
    stendy

    Boloňská omáčka je rychlá a dobrá.

    s
    stana1

    Boloňská omáčka je výborná a mám ji rád.

    m
    martinnatr

    bude to moc dobré, ochutnala bych

    j
    jankac

    Boloňská omáčka je najlepšia domáca, lebo viete, čo do nej dáte, a čo vám chutí.

    l
    ladouch

    Také jí dělám na špagety se nejlepší.

    l
    lucik21

    Boloňskou omáčku na špagety dělávám často, je oblíbená

    b
    Bobina1

    Boloňskou omáčku na těstoviny mám moc ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist