Bochánky v těstíčku se šunkou

Suroviny

holandských bochánků (malé sýry potažené červeným voskovým obalem a zabalené v červené síťce)
1 balíček
šunka
100 g
strouhanka na obalení
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby
vejce
2 ks
mléko
1 dcl
hladká mouka
3 PL

Postup přípravy:

Vejce rozšleháme s mlékem a moukou na hladké těstíčko. Bochánky vyjmeme z voskového obalu a každý obtočíme šunkou nakrájenou na širší proužky. Opatrně je obalíme v připraveném těstíčku, pak dvakrát ve strouhance a rychle opečeme v dostatečném množství rozpáleného oleje. Bochánky necháme odkapat na savém ubrousku a podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist