Bochánky v těstíčku se šunkou

Suroviny

holandských bochánků (malé sýry potažené červeným voskovým obalem a zabalené v červené síťce)

1 balíček

šunka

100 g

strouhanka na obalení

dle potřeby

olej na smažení

dle potřeby

vejce

2 ks

mléko

1 dcl

hladká mouka

3 PL

Postup přípravy:

Vejce rozšleháme s mlékem a moukou na hladké těstíčko. Bochánky vyjmeme z voskového obalu a každý obtočíme šunkou nakrájenou na širší proužky. Opatrně je obalíme v připraveném těstíčku, pak dvakrát ve strouhance a rychle opečeme v dostatečném množství rozpáleného oleje. Bochánky necháme odkapat na savém ubrousku a podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist