halusky_1.jpg

Bleskové domácí halušky se slaninou a zelím

Do mouky přidáme vejce, sůl a necelého půl litru vlažné vody, aby vzniklo polotuhé tahací těsto. Zavaříme přes formu na halušky v osolené vodě. Jakmile vyplavou, vytahujeme. Dáme na ně kousek sádla, aby se neslepily. Pak si osmahneme špek nebo slaninu...

Diskuze

7 komentářů

    s
    sumka55

    domácí halušky se slaninou a zelím rychlé a dobré jídlo

    b
    Bobina1

    domácí halušky se slaninou a zelím jsou skvělé a moc dobré.

    j
    jankac

    Bleskové domácí halušky se slaninou a zelím, by mi nechutili, lebo sú iba z múky.

    s
    soffie

    máme rádi ale přidávám syrové na jemno strouhané brambory ……

    g
    glady

    výborné pochutnání……………………………..

    b
    Bobina1

    Halušky mám moc ráda.

    s
    stana1

    domácí halušky se slaninou a zelím mám moc rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist