cervene-zeli.jpg

Bleskové a chutné červené zelí s kmínem

Na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zelí, kmín, sůl a dusíme asi 15 minut. Pak přidáme nastrouhanou bramboru, která zelí pěkně zahustí, dochutíme cukrem a ještě chvíli vše provaříme.

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Taky dělám, je to celkem univerzální recept.

    j
    Jana Čipková

    BLESKOVÉ A CHUTNÉ ČERVENÉ ZELÍ S KMÍNEM robím aj ja takto.

    l
    lucik21

    Červené zelí s kmínem dělávám podobně

    s
    Stendy

    Znám. Dobré zelí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist