cervene-zeli-352x198.jpg

Bleskové a chutné červené zelí s kmínem

Na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zelí, kmín, sůl a dusíme asi 15 minut. Pak přidáme nastrouhanou bramboru, která zelí pěkně zahustí, dochutíme cukrem a ještě chvíli vše provaříme.

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Taky dělám, je to celkem univerzální recept.

    j
    Jana Čipková

    BLESKOVÉ A CHUTNÉ ČERVENÉ ZELÍ S KMÍNEM robím aj ja takto.

    l
    lucik21

    Červené zelí s kmínem dělávám podobně

    s
    Stendy

    Znám. Dobré zelí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist