Bleskové a chutné červené zelí s kmínem

Suroviny

červeného sterilovaného zelí
1 sklenice
sádla
1 PL
cibule
1 ks
syrové brambory
1 ks
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
kmín
dle chuti

Postup přípravy:

Na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zelí, kmín, sůl a dusíme asi 15 minut. Pak přidáme nastrouhanou bramboru, která zelí pěkně zahustí, dochutíme cukrem a ještě chvíli vše provaříme.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.4.2016 10:34| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist