Biskupský chlebíček
Z bílků ušleháme tuhý sníh, poté zašleháme cukr a rozpuštěné vlažné máslo. Opatrně vmícháme mouku a ořechy, ovoce atd. Směs nalijeme do formy na srnčí hřbet. Pečeme při 150 °C asi 25 min. Dobrou chuť! Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie
Biskupský chlebíček je super dobrota, kterou občas dělávám, máme ho rádi :-)))
Lehký recept na chutný moučník – chlebíček taky občas dělávám !
chlebíček miluji ráda ho dělám a za chvíli je pryč
Biskupský chlebíček je jídlo, které mám doopravdy moc ráda:)
měla jsem ho jen jednou a nebyl špatný
chlebíček – velmi lákavá dobrota – určitě vyzkouším – bude to dobrota
Biskupský máme moc rádi, já na něj ještě dělám čokoládovou polevu.