Biskupský chlebíček

Z bílků ušleháme tuhý sníh, poté zašleháme cukr a rozpuštěné vlažné máslo. Opatrně vmícháme mouku a ořechy, ovoce atd. Směs nalijeme do formy na srnčí hřbet. Pečeme při 150 °C asi 25 min. Dobrou chuť! Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

Diskuze

14 komentářů

    Viky17

    Biskupský chlebíček je super dobrota, kterou občas dělávám, máme ho rádi :-)))

    x
    xxkouckaxx

    Lehký recept na chutný moučník – chlebíček taky občas dělávám !

    b
    brontik

    chlebíček miluji ráda ho dělám a za chvíli je pryč

    k
    krockovapavla

    Biskupský chlebíček je jídlo, které mám doopravdy moc ráda:)

    l
    lucik21

    měla jsem ho jen jednou a nebyl špatný

    a
    aknela11

    chlebíček – velmi lákavá dobrota – určitě vyzkouším – bude to dobrota

    l
    ladouch

    Biskupský máme moc rádi, já na něj ještě dělám čokoládovou polevu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist