Bílková poleva s citrónovou šťávou
Bílek dáme do misky, přidáme moučkový cukr a citronovou šťávu a třeme tak dlouho, až je poleva lesklá a hustá. Je-li poleva stále řídká, přidáme více cukru, v opačném případě přidáme citronovou šťávu.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Bílek dáme do misky, přidáme moučkový cukr a citronovou šťávu a třeme tak dlouho, až je poleva lesklá a hustá. Je-li poleva stále řídká, přidáme více cukru, v opačném případě přidáme citronovou šťávu.
jak se ovšem polevy dělají, najdeme málo kde – tak to je pravda , já vždy pracně hledám na netu a ve všech kuchařkách 🙂 !
Bílková poleva je jednoduchá a rychlá , ale ten citron já nemusím !
zrovna tuhle citronovou polevu já nemám vůlbec ráda
Tato poleva je opravdu výborná a úžasná doporučuji.