Bílková poleva s citrónovou šťávou

Bílek dáme do misky, přidáme moučkový cukr a citronovou šťávu a třeme tak dlouho, až je poleva lesklá a hustá. Je-li poleva stále řídká, přidáme více cukru, v opačném případě přidáme citronovou šťávu.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    jak se ovšem polevy dělají, najdeme málo kde – tak to je pravda , já vždy pracně hledám na netu a ve všech kuchařkách 🙂 !

    x
    xxkouckaxx

    Bílková poleva je jednoduchá a rychlá , ale ten citron já nemusím !

    x
    xxkouckaxx

    zrovna tuhle citronovou polevu já nemám vůlbec ráda

    k
    krockovapavla

    Tato poleva je opravdu výborná a úžasná doporučuji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist