Bílé fazole na kyselo s vínem

Opláchnuté bílé fazole necháme 24 hodin namočené, poté dáme pozvolna vařit s očištěnou a na větší kusy nakrájenou zeleninou, bobkovým listem a tymiánem. Až budou fazole téměř měkké, nastrouháme do nich bramboru, která nám vše pěkně zahustí a povaříme alespoň 5 minut. Na...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bílé fazole na kyselo – tak tohle já tedy rozhodně můžu !

    x
    xxkouckaxx

    Bílé fazole na kyselo – tak na tom bych si já pochutnala !

    k
    krockovapavla

    Tak tohle není až tak špatné ale moc to nemusím.

    j
    jijina

    fazole nakyselo dělávám zelené lusky, bílé fazole jsem nakyselo ještě nedělala, tak vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    zajímavé jídlo , luštěniny jsou zdravé a mohlo by to být dobré !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist