bifteky-whisky-352x198.jpg

Bifteky „whisky“ s rozmarýnem

Maso dvakrát umelte, dobře rozmíchejte s whisky, worcesterem, pepřem, chilli, solí a rozmarýnem. Olejem potřenýma rukama utvořte ze směsi 4 bifteky. Rozložte je na prkénko, zakryjte potravinářskou fólií a nechte v chladu několik hodin rozležet. Pak je na olejem tence potřené pánvi upečte...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    BIFTEKY „WHISKY“ S ROZMARÝNEM vypadá zaujímavo.

    l
    lucik21

    Bifteky ,,whisky“ s rozmarýnem určitě vyzkouším

    s
    Stendy

    Bifteky „whisky“ s rozmarýnem bych rád ochutnal.

    l
    lidka2

    Na biftek si občas zajdeme do restaurace, doma je nedělám.

    l
    ladouch

    Bifteky můžu kdykoliv s čímkoliv.

    b
    Bobina1

    Bifteky „whisky“ s rozmarýnem je docela zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist