bifteky-whisky.jpg

Bifteky „whisky“ s rozmarýnem

Maso dvakrát umelte, dobře rozmíchejte s whisky, worcesterem, pepřem, chilli, solí a rozmarýnem. Olejem potřenýma rukama utvořte ze směsi 4 bifteky. Rozložte je na prkénko, zakryjte potravinářskou fólií a nechte v chladu několik hodin rozležet. Pak je na olejem tence potřené pánvi upečte...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    BIFTEKY „WHISKY“ S ROZMARÝNEM vypadá zaujímavo.

    l
    lucik21

    Bifteky ,,whisky“ s rozmarýnem určitě vyzkouším

    s
    Stendy

    Bifteky „whisky“ s rozmarýnem bych rád ochutnal.

    l
    lidka2

    Na biftek si občas zajdeme do restaurace, doma je nedělám.

    l
    ladouch

    Bifteky můžu kdykoliv s čímkoliv.

    b
    Bobina1

    Bifteky „whisky“ s rozmarýnem je docela zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist