Bifteky „whisky“ s rozmarýnem

Suroviny

roštěnce
800 g
whisky
2 PL
worcestrové omáčky
1 PL
drceného barevného pepře
1 PL
sušeného rozmarýnu
1 špetka
chilli koření
dle chuti
sůl
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso dvakrát umelte, dobře rozmíchejte s whisky, worcesterem, pepřem, chilli, solí a rozmarýnem. Olejem potřenýma rukama utvořte ze směsi 4 bifteky. Rozložte je na prkénko, zakryjte potravinářskou fólií a nechte v chladu několik hodin rozležet. Pak je na olejem tence potřené pánvi upečte z obou stran. Podávejte s nakládanými houbami, zeleninou a různě upravenými bramborami.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.1.2017 10:36| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist