Biftek se žampióny a pórkem

Maso nakrájené na plátky, mírně naklepeme a potřeme olejem. Necháme chvíli odležet. Poté maso osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách a hotové udržujeme v teple. Na výpeku orestujeme na plátky nakrájené žampiony, česnek,...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vynikající hovězí svíčková s příchutí česneku, kapie, pórku a žampionů – fantazie !

    x
    xxkouckaxx

    hovězí svíčková je vždycky dobrá a jiná příchuť ji osvěží

    k
    krockovapavla

    No toto jídlo mám skutečně velmi ráda.

    Viky17

    Dobrý recept na chutný oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))

    x
    xxkouckaxx

    úplně jednoduché a strašně dobré jídlo – to bych si dala !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist