Bezmasá čína se žampiony a zeleninou

Žampiony nakrájíme na plátky, papriky na nudličky, pórek na kolečka, cibuli nadrobno. Smícháme, zalejeme nálevem z oleje, omáčky, papriky, nasekané chilli papričky, soli a solamylu. Druhý den směs opražíme na trošce oleje, přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a chvíli podusíme.

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bezmasá čína podávaná s rýží – to by byl fajn obídek !

    x
    xxkouckaxx

    vyzkoušela jsem to a je to dobré , jen tátovi jsme přidali masíčko

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept – to bych mohla vyzkoušet

    a
    aknela11

    lákavý recept, vyzkouším, ale přece jen tam trochu kuřecích nudliček přidám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist