mazanec.jpg

Bezlepkový velikonoční mazanec s rozinkami

Suroviny na těsto smícháme najednou. Konzistence těsta se vyvíjí postupně, takže ji do požadované podoby upravujeme až po 7 až 10 minutách hnětení. Jako poslední přidáváme rozinky, kandovanou citrusovou kůru a mandle. Rozinky před použitím omyjeme a osušíme. Těsto necháme asi 5...

Diskuze

3 komentáře

    l
    lucik21

    Bezlepkový mazanec vypadá dobře, vyzkouším ho

    s
    Stendy

    Mám rád nejen mazanec, ale i vánočku.

    s
    stana1

    Mazanec mám rád a nemusí být ani bezlepkový.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist