quiche.jpg

Bezlepkový slaný koláč (quiche)

Sypké suroviny promícháme a pak je s ostatními prohněteme.  Vznikne vláčné těsto (podobné třeba lineckému), které necháme asi 20 minut odležet. Těsto do formy vtlačíme nebo ho rozválíme na placku a na válečku přeneseme do formy a upravíme tak, aby těsto krylo i okraje...

Diskuze

6 komentářů

    nafka

    bylo by asi fajn označit, které suroviny jsou na těsto a které pro náplň.

    j
    jankac

    Bezlepkový slaný koláč (quiche) vypadá veľmi lákavo.

    Rejna

    Dobrý den, dá se d otěsta použít tato mouka http://www.bio-kramek.cz/Mouka-bezlepkova-1kg-Michalik-II-d371.htm ??? Chystám se na koláč 🙂

    g
    glady

    .slané koláče máme moc rádi…tento stojí určitě za vyzkoušení

    l
    lucik21

    Bezlepkové těsto určitě vyzkouším

    b
    Bobina1

    Bezlepkové těsto na slaný koláč (quiche) nedělám. U nás nikdo nemá bezlepkovou dietu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist