Bezlepkové noky s čerstvým sýrem a špenátem

Suroviny

směsi na jáhlové těsto
200 g
mléka
200 ml
čerstvého sýru
150 g
vejce
1 ks
tyrolského špeku či pršutu
80-100 g
čerstvého špenátu
100 g
trocha másla
sůl, pepř

Postup přípravy:

Na másle opečeme do křupava plátky špeku nakrájené na menší proužky a dáme je stranou. Do prázdné pánve vhodíme posekaný špenát, opepříme, opatrně osolíme a pár minut necháme podusit. Až v závěru přidáme opečený špek a počkáme na noky. Ze všech surovin umícháme těsto, ze kterého vytvarujeme noky. Vhodíme do mírně osolené vroucí vody a vaříme 3 minuty, dokud nám noky nevyplavou. Dobře okapané noky přidáme do pánve, promícháme se špenátem, posypeme špetkou sýru a podáváme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.2.2015 11:44| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist