Bešamelová omáčka s česnekem
1. Mouku si prosejeme stranou. 2. Máslo rozehřejeme a za stálého míchání přidáváme mouku. Mícháme asi minutu, dokud jíška nepřestane pěnit. Měla by však zůstat světlá, takže pozor na to. 3. Pak do jíšky po částech přiléváme mléko a metlou rozšleháváme dohladka,...
Základní omáčka je vždycky fajn a jen se dodělá podle chuti
Základní omáčka, která se vám bude hodit ke spoustě pokrmů – musím ji vyzkoušet !
my ho dáváme na těstoviny, když nic jiného není. je to vážně dobrý.
páni ! tak klasický bešamel jsem nejedla už pěkně dlouho !
Bešamelová omáčka nezní vůbec špatně,ale u nás nic podobného neděláme tak nevím k čemu bych ji doma dala..
samotný bešamel?:-D fuj:-D ale do lazaní, nebo k zapečení, je to základní omáčka:-)