Bešamelová omáčka s česnekem

1. Mouku si prosejeme stranou. 2. Máslo rozehřejeme a za stálého míchání přidáváme mouku. Mícháme asi minutu, dokud jíška nepřestane pěnit. Měla by však zůstat světlá, takže pozor na to. 3. Pak do jíšky po částech přiléváme mléko a metlou rozšleháváme dohladka,...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Základní omáčka je vždycky fajn a jen se dodělá podle chuti

    x
    xxkouckaxx

    Základní omáčka, která se vám bude hodit ke spoustě pokrmů – musím ji vyzkoušet !

    g
    gambis

    my ho dáváme na těstoviny, když nic jiného není. je to vážně dobrý.

    x
    xxkouckaxx

    páni ! tak klasický bešamel jsem nejedla už pěkně dlouho !

    m
    Marie1945

    Bešamelová omáčka nezní vůbec špatně,ale u nás nic podobného neděláme tak nevím k čemu bych ji doma dala..

    l
    lenickaa

    samotný bešamel?:-D fuj:-D ale do lazaní, nebo k zapečení, je to základní omáčka:-)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist