Berounská roštěnka se žampióny
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampióny, zastříkneme kečupem, worchestrem a dusíme do měkka. Na talířích maso zdobíme citrónem. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
Berounská roštěnka podávaná s hranolky a zeleninovou oblohou bude skvělá mňamina !
Berounská roštěnka – olalá , to vypadá na skvělé jídlo z dobrého masíčka !
vypadá to celkem jednoduše a přitom lákavě – hlavně mít kvalitní maso
Tento recept je opravdu vynikající a výborný.
je to minutka takže by to chtělo asi nějaké kvalitnější maso a bude to mňam !