Berounská roštěnka se žampióny

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampióny, zastříkneme kečupem, worchestrem a dusíme do měkka. Na talířích maso zdobíme citrónem. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Berounská roštěnka podávaná s hranolky a zeleninovou oblohou bude skvělá mňamina !

    x
    xxkouckaxx

    Berounská roštěnka – olalá , to vypadá na skvělé jídlo z dobrého masíčka !

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to celkem jednoduše a přitom lákavě – hlavně mít kvalitní maso

    k
    krockovapavla

    Tento recept je opravdu vynikající a výborný.

    x
    xxkouckaxx

    je to minutka takže by to chtělo asi nějaké kvalitnější maso a bude to mňam !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist