Bělehradský řízek s rajčaty a bramborami

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji „doděláme“. Vlastně jsme vyrobili přírodní řízek. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na plátky asi 1/2 cm, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, česnek na lístečky....

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    tak ta speciální úprava brambor vypadá naprosto skvěle

    k
    krockovapavla

    Velmi honosný název a také honosné jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to fantasticky , už to musím konečně vyzkoušet

    d
    Daniela76

    Je to mňamka.Doma to dělávám a jen se po tom zapráší.

    z
    Zuzana2403

    Mňamina, také dělávám. Hlavně z kuřecího.

    b
    brontik

    máme rádi chodily jsme na něho do Restaurace a tak ho od té doby vařím také

    x
    xxkouckaxx

    recept vypadá velmi lákavě , určitě je to velká dobrota

    a
    aknela11

    vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist