Bělehradský řízek s rajčaty a bramborami
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji „doděláme“. Vlastně jsme vyrobili přírodní řízek. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na plátky asi 1/2 cm, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, česnek na lístečky....
tak ta speciální úprava brambor vypadá naprosto skvěle
Velmi honosný název a také honosné jídlo.
vypadá to fantasticky , už to musím konečně vyzkoušet
Je to mňamka.Doma to dělávám a jen se po tom zapráší.
Mňamina, také dělávám. Hlavně z kuřecího.
máme rádi chodily jsme na něho do Restaurace a tak ho od té doby vařím také
recept vypadá velmi lákavě , určitě je to velká dobrota
vyzkouším