Bejlíska s rumem a šlehačkou

Zavřená kondenzovaná mléka vaříme ve vodní lázni 1 1/2 hodiny, necháme vychladnout. Studené přendáme do mixeru a postupně přiléváme šlehačku a rum. Záleží na každém, jakou sílu zvolí, někdo raději více smetany někdo více alkoholu. necháme dobře rozmixovat. Pozor, zakrýt nádobu, rádo...

Diskuze

7 komentářů

    r
    roupicek1

    název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno

    Viky17

    Panečku, to musí být dobrota a navíc opravdu kalorická bomba. Alkohol jsem přestala pít před rokem a půl, protože jsem zjistila že když se sedí a k tomu pojíjí tak to vyvolává chutě a pak se pěkně tloustne. Piji všuce vodu s čerstvou citronovou šťávou nebo limetkou, nemohu si to vynachválit.

    k
    Karunka

    Musí to být výborné, ale jak píše sama autorka- kalorická bomba, škoda 🙁

    x
    xxkouckaxx

    to pitíčko vypadá moc lákavě – udělám to pro návštěvy !

    x
    xxkouckaxx

    to pitíčko vypadá moc lákavě – udělám to pro návštěvy !

    l
    ladouch

    Bejlísku mám ráda,ale je moc drahá tahle domácí je určitě výborná a levnější.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist