Bejlíska s rumem a šlehačkou
Zavřená kondenzovaná mléka vaříme ve vodní lázni 1 1/2 hodiny, necháme vychladnout. Studené přendáme do mixeru a postupně přiléváme šlehačku a rum. Záleží na každém, jakou sílu zvolí, někdo raději více smetany někdo více alkoholu. necháme dobře rozmixovat. Pozor, zakrýt nádobu, rádo...
název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno
Panečku, to musí být dobrota a navíc opravdu kalorická bomba. Alkohol jsem přestala pít před rokem a půl, protože jsem zjistila že když se sedí a k tomu pojíjí tak to vyvolává chutě a pak se pěkně tloustne. Piji všuce vodu s čerstvou citronovou šťávou nebo limetkou, nemohu si to vynachválit.
Musí to být výborné, ale jak píše sama autorka- kalorická bomba, škoda 🙁
to pitíčko vypadá moc lákavě – udělám to pro návštěvy !
to pitíčko vypadá moc lákavě – udělám to pro návštěvy !
Bejlísku mám ráda,ale je moc drahá tahle domácí je určitě výborná a levnější.