Bedly na víně se slaninou

Hlavičky bedel oloupeme a osmahneme z obou stran prudce na oleji. Pak je zarovnáme do zapékací misky vymazané máslem. Bedly pěkně osolíme a opepříme.  Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na zbylém oleji. Potom podlijeme deckou bílého vína a povaříme....

Diskuze

6 komentářů

    s
    sumka55

    s vínem jsem bedly ještě nedělala

    x
    xxkouckaxx

    Bedly na víně – bedly bych si dala , to víno taky nevypadá špatně

    x
    xxkouckaxx

    konečně rostou , tak se nám to možná podaří vyzkoušet !

    a
    aknela11

    na víně, dělám podobně a je to skvělá dobrota

    x
    xxkouckaxx

    jejda to musí být bašta – úplně se mi sbíhají sliny

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist