Bažant na víně se zeleninou

Očištěného a omytého bažanta osolíme a opepříme zvenku i zevnitř. Poklademe kousky másla a dáme do předehřáté trouby. Přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu a koření. Podlijeme asi 300 ml vína a dusíme zakryté v troubě asi 1,5 hodiny. Průběžně maso přeléváme vínem. Poté měkkého bažanta vyndáme a rozporcujeme....

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bažant na zelenině, víně a koření – bažanta jsem ještě nejedla !

    k
    krockovapavla

    Bohužel bažant mi moc nechutná, fuj:(

    x
    xxkouckaxx

    no páni – bažanta jsem nejedla snad takových 20 let

    v
    viwi

    bažanta jsem ještě nikdy nejedla a vůbec mě neláká

    s
    stepanecka

    Nevím, jestli teda někomu chutná jídlo vařený na víně.

    a
    aknela11

    tento recept lákal, ale bažantů se bojím

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist