bazant.jpg

Bažant na slanině s rozmarýnem

Bažanta spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř. Osušíme a osolíme. Dovnitř dáme rozmarýn a na prsa položíme plátky slaniny. Zbytek slaniny nadrobno nakrájíme, zpěníme a bažanta na ní ze všech stran opečeme. Podlijeme vodou, přidáme sůl, koření a pečeme. Během pečení podléváme vypečenou...

Diskuze

6 komentářů

    s
    sumka55

    taky je delší doba co jsem ho jedla a když si vzpomenu na ulomený zub, důsledek zapomenutého broku, tak si říkám bažanta už ne

    l
    lucik21

    Bažant na slanině vypadá zajímavě

    l
    ladouch

    Jedla jsem ho asi tak před 20 lety a byl moc suchý.

    s
    Stendy

    Bažanta jsem neměl ani nepamatuji.

    l
    lidka2

    Určitě zajímavý recept, ale u nás doma neděláme a ani se nechystám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist